Overslaan en naar de inhoud gaan
Bellabaci

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Een prachtige oude techniek heeft zijn plaats gevonden in de moderne wereld van genezing en schoonheid.

Bellabaci Deze behandeling levert ongelooflijke resultaten op en geeft een goede indruk bij diegene die hem ondergaat, mede door zijn subtiele kracht. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode die gemakkelijk kan worden aangepast om een scala van technieken te bereiken, van lymfedrainage tot bindweefselmassage.

Wat is de Bellabaci massage?

Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue, Zweedse en lymfedrainage technieken, om ultieme genezing te bereiken in korte tijd. Het is vergelijkbaar met de werking van compressen/warme compressen, maar heeft een veel beter effect met meer resultaten. Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt gereinigd en afgevoerd. Bellabaci cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid; deze is niet blijvend.

BellabaciDe Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Voordelen
  • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
  • Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
  • Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak
  • Verbetert en verzacht littekenweefsel
  • Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
  • Betere opname van werkstoffen
  • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
  • Verfijnt de poriën
  • Toniseert de mimische spieren
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Draineert vochtwallen en onderkin
  • Het losmaken van verklevingen
  • Heeft een vaatverstevigende werking

Wij masseren met deze olie:

Skin Get A Life

BellabaciEen innovatieve formule, rijk aan anti-oxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Vervaagt littekens en striae en herstelt de veerkracht en elasticiteit van de huid.

Nieuwsbrief

Abboneer nu op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste promoties en acties!
Het mailadres om in te schrijven
Uw mailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te verzenden en is veilig bij ons. Wij geven uw adres niet door aan derden.
CAPTCHA
Bestaande beheren

Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

info(at)nailsandbeautyalacarte.be

+32 496 719 981

Ondernemingsnummer: BE0773.290.730

Openingsuren

(volgens afspraak)
Maandag 9u tot 15u - 17u tot 20u
Dinsdag 9u tot 15u
Woensdag 9u tot 14u
Donderdag 10u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 


© 2013 - 2024. Nails & Beauty à la carte
Alle logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Bel voor afspraak