greeting_dialog_display=fade
Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwe start (onder voorbehoud) 18 mei bij Nails&Beauty à la carte
Nieuwe start (onder voorbehoud) 18 mei

Ik start terug op 18 mei, mits de wetgeving het toelaat, met het verzorgen van uw schonheid en welzijn. Naast de nu al gebruikelijke hygiëne, ga ik de behandelingen een andere indeling geven. Ook is het verplicht om tussen elke afspraak een vrije ruimte van 15 minuten te laten.

Corona update, Nails & Beauty à la carte
Corona update, sluiting verlengt tot 18 mei

Liefste klanten,

De maatregelen zijn verlengd tem 18 mei.Tot dan zal er dus zeker niet gewerkt worden!
Indien jullie producten willen bestellen
Kan dit nog steeds .
Hou er rekening mee dat sommige producten momenteel uitverkocht zijn
En dus besteld moeten worden.
Keep safe en vooral blijf gezond
Hopelijk tot snel! Linda

Belangrijke mededeling, Corona
Belangrijke mededeling, gesloten tot 20 april 2020

Een grote crisis die ons alle bezig houdt: Corona De snelheid waarmee dit virus zich verspreid is verschrikkelijk. De slachtoffers worden steeds meer, en treft iedereen. En niets maar dan ook niets op deze wereld is belangrijker dan onze gezondheid en van onze naasten. Daarom ook die van u als mijn klant.

Kaolin Klei verzorging
Kaolin Klei verzorging

Kaolin Klei is een sedimentair gesteente, rijk aan minerale zouten. Dankzij zijn hoge absorptie eigenschappen zuivert het op een efficiënte manier alle huidsoorten, zelfs de hele gevoelige. Het laat uw vermoeide huid weer stralen en stimuleert de natuurlijke cel vernieuwing.

Skinscanner huidanalyse
Een diepere kijk in de huid

Skinscanner huidanalyse! Door middel van een woodlamp kan er een “diepere” kijk in de huid genomen worden. Vochttekort, nog niet zichtbare pigmentvlekken en overmatige verhoorning worden zichtbaar gemaakt.

Dr. Baumann Cosmetics
Dr. Baumann Cosmetics

In mijn praktijk werk ik met de producten van Dr. Baumann Cosmetics. Dit zijn bionome producten, het beste dat uw huid zich kan wensen.

Wimperlifting
Wimperlifting

De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers.

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage een nieuwe massagetechniek . In een klein fragment laten we je zien van deze intensieve massagetechniek. Het verbeterde de doorbloeding, zuurstof, egaliteit en een betere huidconditie . Producten worden beter opgenomen . Mogelijk voor ieder huidtype. Klik op deze artikel om de video te bekijken!
Dermaplaning
Dermaplaning

Nu hebben wij ons ook specialiseert in Dermaplaning! Laat je Dermaplaning behandeling enkel uitvoeren door een specialiste die hiervoor getraind is en enkel de officiële instrumenten gebruikt. De mesjes kunnen gevaarlijk zijn als je er zomaar mee aan de slag gaat. Hier worden speciale technieken voor gebruikt! Volg daarnaast altijd de nabehandelings tips van je specialiste op.

Glycolzuurpeeling
Glycolzuurpeeling

Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken? De mijne kon dat wel, nu jij? Kom dan nu voor een glyconzuurbehandeling van Meditopics!

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste nieuwste promoties!
Het mailadres om in te schrijven

Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

info(at)nailsandbeautyalacarte.be

+32 496 719 981

Ondernemingsnummer: BE0773.290.730


Openingsuren

(volgens afspraak)
Maandag 9u tot 15u - 17u tot 20u
Dinsdag 9u tot 17u
Woensdag gesloten
Donderdag 9u tot 17u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 9u tot 15u
Zondag gesloten

 


© 2013 - 2019. Nails & Beauty à la carte

Developer Tinaweb