Overslaan en naar de inhoud gaan
Kaolin Klei verzorging

Kaolin Klei is een sedimentair gesteente, rijk aan minerale zouten. Dankzij zijn hoge absorptie eigenschappen zuivert het op een efficiënte manier alle huidsoorten, zelfs de hele gevoelige. Het laat uw vermoeide huid weer stralen en stimuleert de natuurlijke cel vernieuwing. Kaolin Klei is niet ruw en dus een prima huidverzorgingsproduct  voor gevoelige huidtypes. Dankzij de antiseptische werking wordt het eveneens gebruikt om de geïrriteerde rode huid te kalmeren.

Het is een van nature voorkomende kleisubstantie die vooral voorkomt in bodems die zich hebben ontwikkeld door de chemische verwering van rotsen in warme, vochtige klimaten. Een goed voorbeeld van zo’n klimaat is het tropische regenwoud. Deze klei heeft de beroemde eigenschappen jouw huid te kalmeren en houd tevens infectieuze bacteriën tegen. Daarbij beheerst het de glans omdat het olie absorbeert. En het trekt gifstoffen en oneffenheden uit de huid. De klei is mild en rijk aan mineralen, ijzer magnesium, calcium, natrium en zink.

Nieuwsbrief

Abboneer nu op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste promoties en acties!
Het mailadres om in te schrijven
Uw mailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te verzenden en is veilig bij ons. Wij geven uw adres niet door aan derden.

Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

info(at)nailsandbeautyalacarte.be

+32 496 719 981

Ondernemingsnummer: BE0773.290.730

Openingsuren

(volgens afspraak)
Maandag 9u tot 15u - 17u tot 20u
Dinsdag 9u tot 15u
Woensdag 9u tot 12u
Donderdag 10u tot 20u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 


© 2013 - 2022. Nails & Beauty à la carte
Alle logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.