Overslaan en naar de inhoud gaan

Heet van de naald

BLOOMEA fontein proefbehandeling reserveren
BLOOMEA fontein proefbehandeling reserveren

In 10 weken …….
Een mooie elastische strakkere huid ,met een gezonde gloed .  En Gedaan met grove grote poriën .

Omdat ik veel vragen krijg hoe het werkt ….

Kan jij een proefbehandeling reserveren.

In deze behandeling ontdek je hoe jouw huid in slechts 4 behandelingen 20% meer Elastine aanmaakt .

Bloomea NeoLift
Nieuw! Bloomea® NeoLift

Ben jij klaar voor de tijd te vertragen of terug te draaien. Neolift is een globaal anti-aging apparaat die met een gefractioneerd handstuk werkt, ontwikkeld door Bloomea en uniek ter wereld. Door het biologisc effect in combinatie met het termisch effect kunnen we alle tekenen van veroudering behandelen.

WAT Is BLOOMEA
BLOOMEA® fontein

Bloomea is de nieuwste, revolutionaire techniek op vlak van huidverbetering en huidverjonging.
Deze techniek werd ontwikkeld door twee Franse plastische chirurgen die een postoperatieve en niet-invasieve 😊 niet-pijnlijke) oplossing zochten om littekens te verwijderen.

Wat doet bindweefselmassage? Voor en na
Wat doet bindweefselmassage?

Het bindweefsel is de huidlaag tussen de spieren en de huid. Beschouw het maar als 'cement' dat organen, spieren en gewrichten met elkaar verbindt en ondersteunt.

Hallo, ik ben Linda

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste nagelstyliste en pedicure. Mijn doel Is dat jij een stralende en gezonde huid krijgt, en mooie nagels. Zoek jij professionaliteit en deskundigheid met een persoonlijk advies? Dit staat bij mij voorop. Ik heb Reeds meer dan 20jaar ervaring en ben gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en kunstnagels.
Mijn vak, mijn passie!

Onze prijslijst

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen in zake schoonheid. Dit geldt ook voor de producten die wij hier in u schoonheidsinstituut gebruiken. Regelmatige bijscholingen, en het opzoeken van kwaliteitsproducten, die aan de terecht hoge eisen van u als onze klant beantwoorden, is een prioriteit bij Nails & Beauty à la carte.

Nagelstudio

Nagelstudio

Door onze jarenlange leidinggevende ervaring en met veel kennis en kunde, plaatsen wij acryl en gelnagels op de meest natuurlijke manier. Of wilt u liever uw eigen nagels mooi verzorgd zien, dan moet u beslist voor onze Manicure kiezen.Lees meer over wat wij allemaal voor uw handen kunnen doen!

Medische pedicure

Medische pedicure

Het valt niet te ontkennen dat onze voeten dagelijks heel wat te verduren hebben. Uit de vele inspanningen die onze onderste ledematen moeten leveren, volgen automatisch verscheidene onvermijdelijke problemen Nails & Beauty à la carte biedt voetverzorging en producten aan op maat, volgens de behoefte van uw voeten.

Cadeaubon

Zoek je een Cadeaubon?

Natuurlijk kan je bij ons het ideale cadeau vinden in de form van een cadeaubon. Kies een bedrag en Linda maakt er een prachtige kaart met omslag van. Bij speciale gelegenheden, hebben wij ook arrangementen die beslist in de smaak vallen als cadeau. Lukt het niet om tot het instituut te komen? Geen probleem! Gewoon kopen via onze webshop. Kiezen, online betalen, via mail toegestuurd, bon in Pdf-formaat uitprinten en weggeven (of voor je zelf houden).

Ga naar onze webshop

Impressie

Van tijd tot tijd verandert het interieur. Zodat het altijd stijlvol en hygiënisch blijft om van een fijne behandeling te genieten. Hier dus een korte inblik in het instituut.

Nieuwsbrief

Abboneer nu op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste promoties en acties!
Het mailadres om in te schrijven
Uw mailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te verzenden en is veilig bij ons. Wij geven uw adres niet door aan derden.

Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

info(at)nailsandbeautyalacarte.be

+32 496 719 981

Ondernemingsnummer: BE0773.290.730

Openingsuren

(volgens afspraak)
Maandag 9u tot 15u - 17u tot 20u
Dinsdag 9u tot 15u
Woensdag 9u tot 12u
Donderdag 10u tot 20u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 


© 2013 - 2023. Nails & Beauty à la carte
Alle logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.